Sådan kan zoneterapi hjælpe dig med dine skader og problemer

Sådan kan zoneterapi hjælpe dig med dine skader og problemer

Zoneterapi bygger på ideen om, at punkter i dine fødder er forbundet til punkter andre steder i kroppen. Ved at stimulere punkterne i fødderne kan behandleren hjælpe dig med lindre symptomer andre steder i kroppen. Det kan både være fysiske og psykiske symptomer. Det kan være lidelser lige fra stress og hormonforstyrrelser til hovedpine og bihulebetændelse. 

Hvis du har en lidelse, som du har svært ved at få bugt med ved almindelig medicin, kan det derfor være en god ide for dig, at du opsøger alternativ behandling som zoneterapi. Der er mange, der har fået glæde af det, og det er derfor oplagt for dig, at du prøver det af, i stedet for at acceptere at leve med smerter, stress eller problemer som barnløshed. 

Der findes en lang række forskellige zoneterapeuter rundt om i hele landet. Bor du i Nord- og Vestjylland, er det en god ide for dig, at du overvejer Stærk Helse. De har klinik i Thisted, men kan også komme hjem til dig. Hvis du kan samle mindst seks personer, kan terapeuten bag, Lonni, komme hjem til dig, og I kan sammen dele en session i mindst tre timer. I kan bestille en behandler til alle steder i landet, hvis I ønsker. Det gælder for alle danske øer og endda også på Færøerne og Grønland. 

Terapeuten Lonni er registreret alternativ behandler. Det forkortes også RAB. Det betyder, at hun er godkendt som fysioterapeut i Danmark. Du kan derfor være sikker på, at du kommer til at få en kompetent behandling, når du kommer til hende. 

Hvis du er i tvivl om, om zoneterapi kan hjælpe dig, er det altid en god ide, at du prøver det af. Du kan tage en samtale med Lonni og prøve en behandling for at finde ud af, om det er en behandlingsform, du vil gå videre med. Som regel skal du dog have flere behandlinger for at få den fulde effekt. Læs mere på https://staerkhelse.dk/behandlinger/zoneterapi/