Oplev en fleksibel kaffebar

Få dit krus fyldt godt op

I både hjemmet, skurvognen og til forældremødet kan du være næsten helt sikker på, at der findes op til flere kaffekander, som bare står og venter på, at du fylder din kop med den sorte drik. Den drik de fleste herhjemme nok nødigt vil undvære. Mens alkohollen næsten er forsvundet fra arbejdspladserne, så er det heldigvis stadig muligt at få den skønne morgenkaffe at starte dagen på. For er du engang blevet glad for koffein, ja så ved du, at den ikke er sjov at undvære. Derfor har Kaffeexpressen sørget for, at du til både messer, havefester og større arrangementer kan få dit krus fyldt godt op fra en mobil kaffebar.

En fleksibel løsning

Kaffeexpressen er sat i verden for at servicere dig, der er på udkig efter en mobil kaffebar i Horsens eller resten af Jylland. Med professionelle baristaer og nøje udvalgte kaffebønner sørger Kaffeexpressen for, at du ikke bare får din kaffe, men også en rigtig god oplevelse. Her er den sorte tjære og jordemorkaffen, der kan give dig rumlen i maven, nemlig erstattet af økologisk kvalitetskaffe af den bedste slags.

Den mobile kaffebar fra Kaffeexpressen er derudover en meget fleksibel løsning, der til enhver tid kan tilpasses de forhold, som der skal serveres kaffe under. Dermed er det lige meget, om du har 50 eller 100 gæster, hvis bare de drikker kaffe, så står Kaffeexpressen klar til at betjene dem med for eksempel en cappuccino, en latte eller kop god filterkaffe.

Køb kaffebønnerne online

Har du oplevet glæden ved Kaffeexpressens kaffebønner, ønsker du måske selv at kunne brygge din kaffe med de dejlige bønner. Dette har Kaffeexpressen gjort muligt med en velassorteret webshop. Her kan du hjemmefra din lænestol bestille godt kaffe og det rette udstyr til brygning. Dermed er Kaffeexpressens kvalitetsprodukter aldrig mere end blot et par klik væk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *