Mundbind apotek online - sådan finder du det

Mundbind apotek online – sådan finder du det

I disse dage kan det godt være rigtig svært at finde mundbind i de fysiske forretninger. Stort set alle materialister og apoteker melder nærmest kronisk udsolgt, når det handler om personlige værnemidler som for eksempel mundbind til engangs brug. Og så er der ikke andet for end at handle online.

Hvor finder jeg et online mundbind apotek?

Leder du efter en online forhandler af CE mærkede mundbind, kan du med fordel tjekke Testsmart. I den online shop på Testsmart.dk finder du altid mundbind på lager. De mundbind, som forhandles via Testsmart.dk, er såkaldte 3 lags mundbind til privat brug.

Mundbindene er mærket efter CE standarden EN 149 + A1:2009. Dette vil sige, at mundbindene er godkendt til at anvende som privat person. Det anbefales ikke at anvende disse mundbind i medicinsk sammenhæng, det vil sige på hospitaler, klinikker og andre lignende institutioner. Men har du som privat person brug for et effektivt værnemiddel mod smittespredning, kan Testsmart mundbind sagtens være noget for dig.

Hvordan anvendes Testsmart mundbind?

Når du anvender mundbind som middel mod smittespredning, skal du være opmærksom på at det primært er din omverden du beskytter mod smitte fra dig.

Hvis du for eksempel selv er smittet med forkølelse eller influenza, og alligevel har brug for at gå ud – eventuelt benytte offentlig transport – kan du skærme andre mennesker fra at blive smittet gennem dine emissioner. Vira spreder sig nemlig via nys og host, som spreder små dråber af spyt fra svælg og næse ud i en sky omkring dig. Med et 3 lags mundbind stoppes disse dråber, også kaldes aerosoler, og du har således medvirket til en nedsættelse af smitterisikoen.

Du skal altid sikre dig at du har iført dig dit mundbind korrekt – og et brugt mundbind må aldrig genbruges, men skal omgående kasseres. Læs mere på Testsmart.dk