Maling af badekar gør dit gamle badekar lækkert og indbydende igen

Maling af badekar gør dit gamle badekar lækkert og indbydende igen

Der er ingen grund til at skille sig af med sit gamle badekar, blot fordi det har nogle misfarvninger eller skrammer. Dit gamle badekar repræsenterer nemlig en vis værdi for dig og din bolig.

Hvorfor skal jeg beholde mit gamle badekar?

Et badekar af en vis størrelse og i god stand er en smutvej til skønne wellness oplevelser i dit eget hjem. Med et badekar sparer du udgiften til spa klinikker og dyre luksus hoteller. Du vælger selv, hvornår du vil nedsænke dit trætte og stressede legeme i det varme vand, hvilke olier, salte eller duftende og helsebringende urter, som skal tilsættes, og hvilken musik, der skal spilles på anlægget. Du bestemmer også helt selv, hvor længe dit karbad skal vare – og du kan gå direkte i seng efter dit bad, afslappet og afstresset. Og selv hvis du ikke selv er spa typen, skal du tænke på, at det er der andre, der er – inklusive potentielle købere til din bolig, skulle du en dag stå over for et salg af denne.

Her kan et badekar vise sig at være et stort aktiv. Mange boligkøbere søger en bolig med et badekar, og da der bliver længere og længere imellem huse og lejligheder med badekar i eget badeværelse, er et intakt og rummeligt badekar i høj kurs. Så inden du skrotter dit gamle badekar til fordel for en praktisk og plads besparende bruseniche, kan det altså anbefales, at du træder et skridt tilbage og tager et ekstra kig på dit badekar. Er det kun angrebet af overfladisk slitage, kan det nemlig med stor sandsynlighed blive smukt og skinnende igen.

Få badekarret til at stå som nyt med en ny emalje

Det kræver blot en ny emalje som erstatning for den gamle, slidte emalje på badekarrets inderside. En dygtig håndværker vil på få timer kunne rense og male dit badekar, så det bliver hårdført og glat igen – og kan holde i mange år. Læs mere om emaljering af badekar på badekarsmaler.dk