Hvorfor skal man ikke acceptere væggelus?

Selvom det kan lyde som om, at man udtaler det som væglus, så hedder de retteligt væggelus, og det er noget, som man skal skynde sig at komme af med hurtigst muligt, hvis der er den mindste mistanke om, at man har fået ens hjem eller andet inficeret med dette!

Det lyder som ren Dracula, men væggelus lever af menneskeblod blandt andet, og så kommer de mest frem om natten, hvorfor man dårligt ser noget til dem, hvilket gør det endnu sværere at detektere, om man man væggelus eller ej.

Resultaterne af sådan nogle væggelus kan være – udover de nævnte bid – at man får allergiske reaktioner, udslæt, problemer med psyken med videre, hvorfor du nok kan se, at det ikke er noget, man bør acceptere i ens liv.

Som nævnt er de dog svære at se, da de kun kommer frem om natten, men de vil ofte være at se som sorte aftegninger på ens sengegelænder med videre, og nogle gange forekommer de også som sorte prikker på ens sengetøj.

Dog er det sjældent man lige opdager den slags, når man vasker sengetøj, men den største mistanke kommer nok, hvis man oplever bid på ens krop, der måske ikke lige føles helt normale aller kommer de steder, hvor man mærker loppebid, som ofte er ved sokkekanten, eller det føles som et myggestik.

Problemet er nemlig i forbindelse med at komme af med dem, at når man først har fået dem, så skal man næsten have lagt end sengetøj på køl i lang tid, før de dør.

Men det er blot én ting, man er nødt til at gøre – ofte skal man helst have skadedyrsbekæmpere ud, som kan inspicere og fjerne dette utøj, og det kræver ofte, at man desinficerer lokalet eller lokalerne, hvorfor man må flytte ud i flere dage.

Dernæst skal man så holde øje med, at der ikke er tegn på, at de er kommet igen, hvor end man bor, hvilket i så fald kan være, at man leder efter væggelus i Rødovre, hvis man bor her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *