Få dit gamle badekar til at skinne med emaljering af badekar

Få dit gamle badekar til at skinne med emaljering af badekar

Når badeværelset skal sættes flot i stand, er der en vis idé i at gøre det ordentligt. Mange badeværelser af ældre dato opfylder ikke de moderne krav til vådrumssikring, hvilket vil sige, at der skal lægges ny membran ind. Derfor kan du lige så godt får rykket alting ud, hvis du alligevel skal have renoveret dit gamle badeværelse. Men du bør tænke dig om en ekstra gang, inden du kasserer det gamle badekar.

Hvorfor skal jeg beholde et grimt og slidt badekar?

Såfremt dit badekar blot er behæftet med overfladiske skrammer og misfarvninger af den emalje, som beklæder karrets inderside, er der nemlig en god sandsynlighed for at det kan komme til at stå som nyt igen. Selv om du måske har overvejet at skrotte badekarret til fordel for en bruseniche, som dog er mere plads besparende og moderne, er der masser af gode grunde til at bevare badekarret.

Du kan for eksempel udforske dine muligheder for at tage lange, afslappende karbade, som løsner musklerne op oven på en lang arbejdsdag. Og skulle du ikke selv være til spa og wellness, skal du tænke på, at det er der måske andre der er. Det kan for eksempel være potentielle købere af dit hus eller af din lejlighed, skulle du en dag gå hen og sælge. Mange potentielle købere – især yngre familier – går målrettet efter en bolig med badekar i eget badeværelse.

For det andet er det faktisk billigere at sætte badekarret i stand, end det vil være at skille sig af med det. Især hvis der er tale om et indbygget badekar – i så tilfælde skal soklen nemlig brydes ned. Samtidig skal badekarret bortskaffes, og en bruseniche bygges op.

I stedet kan du lade en professionel badekarsmaler påføre badekarret en ny emalje, så du efter et døgns tid har et skinnende og funktionelt badekar. Du kan få et godt tilbud på emaljering-af-badekar.dk